CORREU DEL MARESME
I LA SELVA

Serveis de disseny, impremta i distribució

Despreocupa't de tot el procés, ens encarreguem des del disseny i impressió fins a la distribució, no necessitaràs de diversos proveïdors per cobrir les teves necessitats.

Disseny gràfic

 

Si no disposes de mitjans o coneixements de disseny gràfic, o vols millorar els dissenys que ja tinguis, no pateixis, nosaltres podem dissenyar per tu tot el que calgui, logotips, imatge corporativa, flyers, catàlegs, etc.

 

Només has de facilitar-nos la informació necessària, les teves preferències i ens posarem a treballar-hi ràpidament ajustant-nos als paràmetres que ens hagis marcat.

 

Quan tinguem acabada una primera prova, te la mostrarem perquè donis la teva conformitat o facis els canvis que creguis oportuns per obtenir el resultat desitjat abans d'imprimir els productes que necessitis.

 

Serveis d'impremta

 

T'oferim els millors preus en productes d'impremta, des de les targetes de visita, flyers, catàlegs fins a carpetes, roll-ups, sobres... mantenint sempre la màxima qualitat en les nostres impressions i respectant els terminis de lliurament.

 

Si el producte que necessites no figura a la nostra web o tens dubtes sobre formats, gramatges, etc. no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t'aclarirem els teus dubtes i elaborarem un pressupost sense compromís ajustat a les teves necessitats. A més, sempre revisem els documents que ens enviïs per verificar que s'ajusti als paràmetres necessaris per mantenir la màxima qualitat d'impressió.

Distribució de flyers, fullets, catàlegs...

 

També t'oferim la possibilitat d'un servei integral, de manera que no només puguem dissenyar i imprimir els teus flyers, fullets, catàlegs, etc. sinó que a més te'ls podem distribuir per qualsevol població del Maresme i La Selva que necessitis (consulta'ns la possibilitat de fer-ho en altres comarques).

 

Si ja tens impresos els teus productes, no passa res, també te'ls podem distribuir sense problemes. Som una empresa autoritzada per a la distribució de catàlegs, correu postal, correu comercial...

© Correu del Maresme i La Selva - La teva impremta al millor preu

Rierany dels Frares, 9 - 08397 Pineda de Mar (Barcelona) - Tel. 93 752 13 00 - disseny@correudelmaresme.es